OVER ONS

Villa-Brutus-1

VILLA BRUTUS

Villa Brutus is al sinds 1998 een begrip in Ede en omstreken. Ons Italiaans restaurant met een knipoog is gelegen aan het gezellige Museumplein in het centrum van Ede. We streven ernaar, om samen met ons enthousiaste team van medewerkers, u een heerlijke, betaalbare maaltijd te serveren en een fijne avond te bezorgen.

U kunt bij ons, binnen in een gezellige ambiance of met mooi weer buiten op ons grote terras, genieten van een heerlijke pizza of pasta. Tevens hebben wij vele vlees- en visgerechten op onze menukaart staan, zijn er speciaal voor de kinderen verschillende gerechten en natuurlijk houden wij ook rekening met verschillende allergieën die u kunt hebben als onze gast.

4-1
1-1
2-1
3-1

VOOR IEDER WAT WILS

Bij Villa Brutus kunt u kiezen uit veel verschillende voor-, hoofd- en nagerechten. Kiest u voor een 3-gangenmenu van €17,95 dan kunt u kiezen uit de hele kaart. Voor sommige vlees- en visgerechten rekenen wij een toeslag van €5 of €10, en is de menuprijs €22,95 respectievelijk €27,95. 

Ook voor groepen zijn wij een ideale locatie. Wij beschikken daarnaast over een sfeervolle feestzaal die geschikt is voor een borrel, receptie of een feest. In overleg is veel mogelijk, graag tot ziens bij Villa Brutus!