Geachte gast,


Eindelijk! Na 2,5 maand gesloten te zijn mogen wij vanaf 1 juni onze deuren weer openen.
Wij zijn hier natuurlijk heel erg blij om en we kijken ernaar uit jullie weer te mogen verwelkomen.
Uiteraard zullen wij ons houden aan de geldende maatregelen die voorgeschreven zijn door de overheid voor wat betreft de onderlinge afstand en hygiëne.
Dit komt er helaas wel op neer dat wij maar een beperkt aantal zitplaatsen hebben.

Daarom hebben wij besloten om dagelijks om 16.45u open te gaan en met 2 shifts te gaan werken. In de eerste shift (aankomst tót 17.30u) heeft u 2 uur de tijd om te dineren en deze eindigt om maximaal 19.30u. De tweede shift begint vanaf 19.00u en kent geen eindtijd.

Gezien de 1,5 meter maatregelen nemen wij helaas alleen tafels van 3 personen of meer aan als deze uit één of twee huishoudens bestaan.
Om dit alles in goede banen te leiden is het reserveren voor 3 of meer personen alleen telefonisch mogelijk. Dit kan vanaf 22 t/m 31 mei dagelijks tussen 14u en 16u. Voor 2 personen kunt u wél online reserveren.

Reserveren op ons terras kan gezien de weersvoorspelling pas één dag van tevoren. Houdt u er in dit geval rekening mee dat als het onverwacht mocht gaan regenen wij uw eten zullen inpakken en aan u meegeven als er binnen geen plaats is voor u.

Wij zullen u bij het bij binnenkomst een aantal vragen stellen om er zeker van te zijn dat het voor u, ons en de andere gasten veilig is om plaats te nemen.
Wij gaan er vanuit dat u zich houdt aan de regels die bij ons gelden en voorgeschreven zijn door de overheid. Deze kunt u vinden bij de ingang en in ons restaurant. Uiteraard doen wij alles op het gebied van hygiëne om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen. Ons keuken- en bedieningspersoneel werkt met mondkapjes op en handschoenen aan. En uiteraard wordt alles na gebruik gedesinfecteerd.


Tevens hebben wij vanaf 1 juni een nieuwe kaart waarbij ons 3 gangen menu van €19,95 is komen te vervallen. De nieuwe kaart kunt u vinden op deze website.

We rekenen op uw begrip en hopen u spoedig weer te zien bij Villa Brutus!