Geachte gast,


Na 2,5 maand gesloten te zijn geweest hebben wij sinds 1 juni onze deuren weer geopend. wij zijn natuurlijk heel erg blij om u weer te mogen verwelkomen bij ons.
Uiteraard houden wij ons aan de geldende maatregelen die voorgeschreven zijn door de overheid voor wat betreft de onderlinge afstand en hygiëne.
Dit komt er helaas wel op neer dat wij maar een beperkt aantal zitplaatsen hebben.

Daarom hebben wij besloten om op vrijdag en zaterdag met 2 shifts te gaan werken. In de eerste shift (aankomst tót 17.30u) heeft u 2 uur de tijd om te dineren en deze eindigt om maximaal 19.30u. De tweede shift begint vanaf 19.00u en kent geen eindtijd. u kunt ook langskomen zonder te reserveren. na het beantwoorden van de gezondheidsvragen kunt u dan aan tafel plaats nemen als er plaats is. van zondag t/m donderdag kunt u op elk gewenst tijdstip komen om te dineren.

gezien de 1,5 meter maatregelen is het reserveren voor 3 of meer personen alleen telefonisch mogelijk. Dit kan dagelijks vanaf 14.00 uur, voor 2 personen kunt u wél online reserveren. 

Reserveren op ons terras kan gezien de weersvoorspelling pas één dag van tevoren. Houdt u er in dit geval rekening mee dat als het onverwacht mocht gaan regenen wij uw eten zullen inpakken en aan u meegeven als er binnen geen plaats is voor u.

Wij zullen u bij het bij binnenkomst een aantal vragen stellen om er zeker van te zijn dat het voor u, ons en de andere gasten veilig is om plaats te nemen.
Wij gaan er vanuit dat u zich houdt aan de regels die bij ons gelden en voorgeschreven zijn door de overheid. Deze kunt u vinden bij de ingang en in ons restaurant. Uiteraard doen wij alles op het gebied van hygiëne om alles zo veilig mogelijk te laten verlopen.

Tevens hebben wij vanaf 1 juni een nieuwe kaart waarbij ons 3 gangen menu van €19,95 is komen te vervallen. De nieuwe kaart kunt u vinden op deze website.

We rekenen op uw begrip en hopen u spoedig weer te zien bij Villa Brutus!